Mezun Bilgi Sistemimiz Birçok Yenilik ve İmkana Kapı Açıyor

Kas 14

Üniversitemiz tarafından 2008 yılından itibaren kullanıma sunulan Mezun Bilgi Sistemi, mezunlarımıza yönelik birçok önemli yenilik ve fırsat sağlayarak birbirleriyle iletişim halinde olmalarına imkan tanıyor.

2006 yılında Düzce’de Üniversitemizin kurulmasıyla birlikte Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nden devralınan öğrencilerimiz dahil olmak üzere, ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora mezunlarımızın kayıtlandığı sistemde, 20 bine yakın mezunumuza ait bilgiler yer alıyor.

Bu yıl ara yüzü yenilenen Mezun Bilgi Sisteminde mezunlarımızın; güncel iletişim bilgileri, hangi bölümden hangi yıl mezun oldukları, kariyer hayatları ve aktif çalışma durumları gibi birçok bilgiye ulaşılabiliyor. Mezunlarımız istedikleri zaman sisteme yeniden giriş yaparak mevcut bilgilerini internet üzerinden hızlı bir şekilde güncelleyebiliyor.

Mezun Bilgi Sisteminin sağladığı en önemli avantajlardan biri de işverenlerin sistem üzerinden mezunlarımıza ulaşabiliyor ve onlara iş imkanı sağlayabiliyor olması. İşverenler, ihtiyaç duydukları alanlarla ilgili personel istihdam etmek istediklerinde, Mezun Bilgi Sisteminde kayıtlı uygun nitelikteki mezunlarımıza e-posta ya da varsa kayıtlı telefon numarası üzerinden ulaşabiliyor.