Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Başkanı Yaşar Aslankaya ile Yönetim Kurulu Üyelerinden Rektörümüze Ziyaret

Tem 06

Kafkas Dernekleri Federasyonu (KAFFED) Başkanı Yaşar Aslankaya ile Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Erol Taymaz, Yönetim Kurulu Üyesi ve Basınla İlişkiler Sorumlusu Serpil Yılmaz Dizdarlar, STK'larla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Atalar ve Yönetim kurulu Üyesi Ersin Özen Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç’i ziyaret etti.

Adige Cumhuriyeti dışında dünyada ve ülkemizde tek olan Üniversitemiz Çerkez Dili ve Edebiyatı Bölümü’nün ilk mezunlarını vermesi dolayısıyla yapılan ziyarette, KAFFED heyeti Rektörümüze Bölüme verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek geleneksel Çerkez motifleri taşıyan bir şharhon hediye ettiler. Rektörümüz de Yaşar Aslankaya’ya Üniversitemizin hediyesini takdim etti.

KAFFED heyeti daha sonra düzenlenen Üniversitemiz Lisans Programları 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet Törenine katılarak Çerkez Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerini tebrik etti.