8.06.2023

2022 Yılı İdari Personel Öneri Teşvik Sisteminde Dereceye Girenlere Ödülleri Takdim Edildi

Üniversitemizin idari birimlerinde görev yapan idari personellerimiz, yönetim süreçlerine pozitif katkı sağlamasını temin etmek, idari süreçlere ilişkin kalite ve verimliliği arttırıcı nitelikteki fikirlerinin etkin bir şekilde değerlendirmeye alınması amacıyla her sene 31 Aralık tarihine kadar İdari Personel Öneri Teşvik Sistemi Uygulama Yönergesi kapsamında Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörlüğüne önerilerini sunmaktadırlar.

İdari Personel Öneri Teşvik Uygulaması kapsamında Üniversitemize katkı sağlayan idari personellerimize ödülleri Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Nedim SÖZBİR tarafından takdim edildi.

2022 yılı önerileri ile dereceye girenler;

1. Mustafa BOLUK: Bilgisayar İşletmeni – İşletme Fakültesi