30.04.2024

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı Gölyaka Meslek Yüksekokulu’nda Öğrencilerimizle Buluştu

Üniversitemiz Gölyaka Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen programda Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, öğrencilerimizle buluştu.

Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı’nın düzenlediği programda İsa Yazıcı, ''Motivasyon ve Gençlik'' konulu seminer verdi. Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün faaliyetlerinden de söz eden İsa Yazıcı, konuyla ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaşarak, gençlere başarılı olmak için önemli ve yol gösterici tavsiyelerde bulundu.

Program, Gölyaka Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Ali Bayhan tarafından Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı’ya hediye takdimiyle sona erdi.