29.03.2024

Bireysel Emeklilik Sisteminde Güncel Gelişmeler Anlatıldı

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ile “Türkiye Hayat Emeklilik” iş birliğinde düzenlenen “Bireysel Emeklilik Sisteminde Güncel Gelişmeler” adlı program, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu’nda gerçekleştirildi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Külünk’ün moderatörlüğünde, Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nurbanu Ocak, Muhasebe ve Vergi Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Tuba Savaş Hayırlı ile Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Ali Can’ın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlik açılış konuşması ile başladı.

Program kapsamında öğrencilere; Bireysel Emeklilik Sistemi hakkında genel ve güncel bilgilerin aktarılmasının ardından, Türkiye Hayat Emeklilik bünyesinde hizmet vermekte olan Bireysel Emeklilik ve Yatırım Uzmanı (Bölge Satış Yöneticisi) Engin Maviş ile Bireysel Emeklilik ve Yatırım Uzmanı Gökhan Denizgez tarafından Bireysel Emeklilik Sistemi’nin işleyişi ve süreç detayları anlatıldı.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı birinci ve ikinci sınıf öğrencilerinin yoğun katılım gösterdiği program, soru cevap kısmının ardından Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Külünk’ün Engin Maviş ile Gökhan Denizgez’e teşekkür belgesi takdim etmesi ile sona erdi.