22.04.2024

Kariyer Konuşmaları Serisinin İlkinde “Toplum ve Hukuk Devleti” Konusu Ele Alındı

Üniversitemiz Sosyoloji Bölümü tarafından Kariyer Planlama Dersi kapsamında düzenlenen Kariyer Konuşmaları serisinin ilkinde “Toplum ve Hukuk Devleti I” adlı program gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fatih Durmuş’un konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte; başta hukuk ve toplum ilişkisi olmak üzere, haklar, yaptırımlar, sözleşmeler çerçevesinde hukuk ve suç sosyolojisinin birçok başlığı hakkında bilgiler verildi.

Öğr. Gör. Fatih Durmuş, Sosyoloji biliminin alt dalı olan Hukuk Sosyolojisi özelinde öğrencilerin düşünme ve sosyal hayatta karşılaşmaları muhtemel durumlara yönelik farkındalık artırıcı bilgiler paylaşarak,  öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Program, Öğr. Gör. Fatih Durmuş’a teşekkür belgesinin takdim edilmesiyle son buldu.