28.03.2024

İşletme Yönetimi Öğrencilerine Yönelik “İşletmecilikte Girişimciliğin Önemi” Söyleşisi Düzenlendi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından İşletme Yönetimi öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “İşletmecilikte Girişimciliğin Önemi” adlı söyleşide, Düzce KOSGEB İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin, öğrencilerimizle buluştu.

Programa; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nurbanu Ocak, Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör.  Şenay Gürel ve Bölüm Öğr. Gör. Yelda Ünver ile birinci ve ikinci sınıf öğrencileri katıldı.

Düzce KOSGEB İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin;  KOSGEB’in tanımı, amacı, faaliyet alanları, girişimcilere verilen destekler hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Öğrencilerin girişimcilik fikirleri üzerinden hangi fikre, ne kadar destek (hibe veya kredi) verilebileceğini örneklerle açıklayan Necdet Yaşar Şahin, İşletme bölümlerinden mezun olanların KOSGEB’te istihdam edildiğini sözlerine ekledi.

Programın sonunda Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör.  Şenay Gürel tarafından Düzce KOSGEB İl Müdürü Necdet Yaşar Şahin’e teşekkür belgesi takdim edildi.