15.04.2024

Üniversitemiz Mensupları Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen Bayramlaşma Töreni, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına; Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. Ali Öztürk ve Prof. Dr. Serkan Torun ile akademik ve idari personelimiz katılım gösterdi.

Programda Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, tüm mensuplarımızın geçmiş Ramazan Bayramı’nı tek tek kutlayarak başarılı ve hayırlı bir yıl temennisinde bulundu.

Personelimizin birlik ve beraberliğinin güçlenmesine, ortak manevi duyguların paylaşılmasına vesile olan bayramlaşma programı,  Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Karagöz’ün yaptığı dua ile sona erdi.