24.04.2024

23 Nisan’da Tedavi Gören Çocuklarımızı Unutmadılar

Üniversitemiz Tıp Fakültesi “Leyladan Sonra” iyilik hareketi gönüllüleri öğrencileri, 23 Nisan kutlamalarında; Hastanemiz Çocuk Servisi’nde tedavi gören çocuk hastaları ziyaret ederek, onlara hediye verdi ve moral yükseltici etkinlikler düzenledi. Öğrencilerimize, Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Şükriye Özde eşlik etti.

Çocuk hastalara hediye vererek ziyarete başlayan iyilik hareketi gönüllüleri öğrencilerimiz, çocuklara yönelik düzenlediği tiyatro gösterisi ve film izleme etkinliğiyle, tedavi gören çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

“Leyladan Sonra” İyilik Hareketi Nasıl Başladı?

Onkoloji Servisi ziyaretlerinden birinde tanıştıkları Leyla'nın minicik dileğini gerçekleştirmek ve daha nice çocuğun tebessümüne aracı olmak amacıyla yola çıkan üç tıp öğrencisinin temel adımlarını attığı, Leyla’nın vefatıyla arkalarında daha fazla pişmanlık bırakmamak adına süreci hızlandırarak başlattığı Leyla'dan Sonra projesini yürüten tıp öğrencilerinden oluşan ekip; Türkiye geneline yayılan iyilik hareketi sonucunda, tedavi gören çocuklarımıza moral vermeye ve onların umutlarını gerçekleştirmeye yardımcı oluyor.