26.04.2024

Öğrenci Futbol Turnuvası Rektörümüzün Santra Vuruşuyla Başladı

Üniversitemiz tarafından DÜFest 2024 Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Birimler Arası Öğrenci Futbol Turnuvası, Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir'in santra vuruşuyla başladı.

Üniversitemiz Stadyumu’nda, Tıp Fakültesi - Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müsabakasıyla başlayan turnuva, öğrenciler arasında heyecan ve coşku dolu anlara sahne olacak. Turnuvaya Üniversitemizden 15 farklı akademik birim takımı katılım sağladı. Öğrencilerimiz, 2 grupta mücadele ederek en üst sıralara yerleşmek için rekabet içinde olacak.

Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, turnuvanın öğrencilerimiz arasında sporun ve dostluğun önemini vurgulamak amacıyla düzenlendiğini belirterek, dayanışmayı artırması ve sporun birleştirici gücünü göstermesi bakımından da turnuvanın önemli bir organizasyon olduğunu vurguladı.

Birimler Arası Öğrenci Futbol Turnuvası, takımların sahada gösterecekleri performanslarla unutulmaz bir deneyim yaşamalarına da katkı sağlayacak.