1.02.2024

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıtları Hk.

 

Üniversitemiz Ön Lisans-Lisans-Lisansüstü öğrencileri, ders kayıt işlemlerini 06 Şubat-10 Şubat 2024 tarihleri arasında https://obs.duzce.edu.tr/ adresinden yapabilecektir.

Bahar Yarıyılında öğrenim süresini aşan öğrenciler, ikinci üniversite olarak üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler, yabancı uyruklu öğrenciler ve ikinci öğretim öğrencilerinin; öğrenci katkı payı / öğrenim gideri bedelini Türkiye Halk Bankası Şubeleri, Dialog, Mobil ve ATM’lerinden öğrenci numaraları ile ders seçimi süresi içinde yatırmaları gerekmektedir.

Ders seçme işlemleri cep telefonlarındaki mobil uygulama üzerinden yapılamamaktadır. Bu nedenle bilgisayar üzerinden yapılması gerekmektedir. Sisteme girişte aksaklık yaşayan öğrencilerin belli bir süre sonra tekrar denemeleri gerekmektedir. Ders kayıtları akademik danışman tarafından 07 Şubat-11 Şubat 2024 tarihleri arasında onaylanacak olup, öğrencinin onaylanan ders kaydını kontrol etmesi ve OBS’den alacağı ders kayıt onay formunun muhafaza edilmesi gerekmektedir. (Uyuşmazlık halinde Öğrenci Bilgi Sisteminde kayıtlı olan ders seçimi geçerli kabul edilecektir)

Ders seçimlerinin kesinleşmesi için danışman onayı şarttır. Danışman onayı olmayan ders seçimleri geçerli değildir.

Harç (Öğrenim) Ücreti ödemesi gereken öğrenciler ders seçimi yapabilmeleri için harç (öğrenim) ücretini ödemeleri gerekmektedir. Ödemedikleri takdirde ders seçim işlemini yapamayacaklardır.

12 Şubat 2024 tarihinde başlayacak olan Bahar Yarıyılında tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

Düzce Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı