14.03.2024

HAYDİ GENÇLER…. HEP BİRLİKTE SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR TAKIMLARINI KURUYORUZ.

Üniversitemiz 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi'nde yapılması planlanan Birimler arası öğrenci ve personellerimize yönelik spor müsabakaları; Futbol, Voleybol, Ayak Tenisi, Yüzme branşlarında yapılacaktır. Sağlık Bilimleri Fakültesi takımlarında yer almak isteyen öğrencilerimizin isimlerini ve yer almak istedikleri branşları 19.03.2024 tarihi mesai bitimine kadar Araş. Gör. Ömer Fahri ÖZDEMİR’e yazdırmaları gerekmektedir.

Voleybol oyuncu kız vektör karikatür atlama küçük resim illüstrasyon — Stok Vektör                             Yüzme Spor Karikatür Renkli Clipart Renkli Grafik Hayatta Kalma Vektör,  Renkli, Grafik, Hayatta Kalma PNG Resim ve çizimi ücretsiz Indirmek Için  Arka Plan Ile