26.04.2024

TÜBİTAK 1001 Proje Tebriği

Fakültemiz Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hicran HAMZA ÇELİKYAY'ın proje yürütücülüğünü yaptığı  “Yüzyıllık Süreçte Türkiye’nin Dış Göç Politika Analizi ve Belediyeler İçin Politika Önerileri” başlıklı proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanmıştır.

Proje, TÜBİTAK 1001 – Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı” kapsamında desteklenecektir.

Proje, ülke genelinde desteklenen 87 projeden biri ve aynı zamanda üniversitemiz genelinde desteklenecek olan iki projeden biri olmuştur.

Proje ekibinde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Ahmet Burak BELDÜZ ve Arş. Gör. Ömer KORKMAZ da görev almaktadır.

Değerli öğretim üyemizi ve araştırma görevlilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.