Üniversitemiz Uluslararası Çalışmalarına Online Olarak Devam Ediyor

Haz 03

Üniversitemizin yürütücülüğünü yaptığı KA202 Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim için Stratejik Ortaklıklar programı kapsamındaki uluslararası alanda online toplantı gerçekleştirerek çalışmalarını sürdürüyor.

KA202 Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim için Stratejik Ortaklıklar programı kapsamındaki VOCATIONAL WEB-LEAP: An Open Source e-Learning Platform for Training Vocational Students, Apprentices and Graduates on Web Design and Development"  projesine ilişkin olarak 3,4 ve 5 nolu fikri çıktılardan sorumlu ortaklar ile toplantı gerçekleştirildi.

Üç farklı ülkeden 8 katılımcı ile gerçekleştirilen toplantıda; müfredat yeterliliklerinin güncellenmesi, fikri çıktıların oluşturulmasına ilişkin yol haritasının belirlenmesi konuları tartışıldı. Ayrıca 3 nolu fikri çıktıya ilişkin (Web Design and Development for beginners eCourse) örnek bir alt modül çalışmasının proje platformuna yüklenmesi kararlaştırıldı.

Proje ile ilgili ayrıntılı bilgi almak için http://vocwebleap.org/ adresini ziyaret edebilirsiniz.