Rektörümüz İftar Yemeğinde Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

May 16

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve öğrencilerimiz Rektörlüğümüzce düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Üniversitemiz Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen iftar programına; Rektörümüzle birlikte, Üniversitemiz Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş, daire başkanlarımız, davetli personeller ve öğrencilerimiz katıldı.

Yabancı uyruklu öğrencimizin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan iftar programı, akşam ezanın okunması ile Üniversite yönetimimiz ve öğrencilerimiz birlikte oruçlarını açtı. İftar yemeğinin ardından öğrencilerimiz masalarını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğrencilerimize afiyet olsun dileklerinde bulundu.

Öğrencilerimizin isteklerini de dinleyen Rektörümüz, iftar sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, öğrencilerimizin oruç tutmalarından dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek, mübarek ramazan ayında bir gün de olsa Üniversitemiz öğrencileri ile iftar açmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.