Dijital Pazarlamanın Püf Noktaları Anlatıldı

Ara 27

Üniversitemiz Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu tarafından düzenlenen “Growth Hacking” etkinliği, İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

İnternet üzerinden yapılan reklam çalışmaları ve pazarlamalar hakkında Dijital Pazarlama Uzmanı ve Eğitmeni Hasan Yasin Türkyılmaz’ın bilgi ve deneyimlerini paylaştığı programda, “Growth Hacking”, firmalardaki pazarlama faaliyetlerinin eğitimlerle iyileştirme çalışması olarak tanımlandı.

Growth Hacking ile kampanyalar, stratejiler, taktikler ve büyüme hedefleri için işe yarayacak fikirleri belirleyerek öncelik sırasına koyduklarını belirten Hasan Yasin Türkyılmaz, fikirleri test ederek, hipotezleri ve sonuçları karşılaştırdıklarını ve kendilerine sürekli neden sorusunu sorduklarını ifade etti.

Firmaların gelirlerini artırmak için, dijital pazarlamada sosyal medyayı daha aktif bir şekilde kullanmaları gerektiğini dile getiren Dijital Pazarlama Uzmanı Hasan Yasin Türkyılmaz, sosyal medyada gerçekleştirilen en yeni trendlerin güncellenmesinin anında yapılmasının ve tüm iletişim kanallarının açık tutulmasının önemine vurgu yaptı.

Öğrencilerden gelen soruları da yanıtlayan misafir konuşmacı Hasan Yasin Türkyılmaz’a yaptığı çalışmalar ve başarılı sunum için Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Büşra Çelik tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.