Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Tesisleri

Yönetim Bilişim Sistemleri İşletme Fakültesi

Tesislerimiz

Yönetim Bilişim Laboratuvarı

Yönetim Bilişim Sistemleri Laboratuvarı (YBS Lab) 45 adet yeni nesil teknik özelliklere sahip bilgisayarlardan oluşmakta ve öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Yönetim Bilişim Sistemleri laboratuvarımız

Ayrıca bu laboratuvarda;
Programlamaya Giriş, Veri Yapıları ve Algoritmalar, Veri Tabanı Yönetim Sistemleri, Arama Motoru Optimizasyonu I – II, Web Tasarımı ve İnternet Programlama, Bilgisayar Ağları, Nesne Tabanlı Programlama, Kurumsal Kaynak Planlama I - II dersleri, teorik ve uygulamalı eğitimler ile sağlanmaktadır.

Bilgisayarların Teknik Özellikleri:

Intel ®Core i5 İşlemciler
19” Ekran
8 GB 1333 Mhz DDR3 RAM Bellek
1 TB Sabit Disk
Gigabit Ağ Altyapısı
Laboratuvarımız 24 saat boyunca kapalı devre güvenlik sistemleri ile izlenmekte ve kayıt altına alınmaktadır.

Yönetim Bilişim Sistemleri laboratuvarımız farklı bir açıdan

Merkez Kütüphane

Düzce Üniversitesi merkez kütüphanesi girişi

Merkez Kütüphanesi'nde sisteme kayıt edilmiş 35.000 basılı kaynak, 1650 e-kitap bulunmaktadır. 2016 yılı itibariyle Başkanlığımız bünyesinde 24 satın alma, 11'i TÜBİTAK-ULAKBİM tarafından sağlanan elektronik veri tabanı erişime sunulmakta olup, ayrıca 30 Satın alma, 250 adet kamu kurum ve kuruluşlarından gelen dağıtım amaçlı basılı dergi, 200 civarında multimedya ürünleri ve diğer bilgi kaynakları kütüphane web sayfası aracılığı ile sunmaktadır.

Düzce Üniversitesi merkez kütüphanesi iç görünüm

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı; bilgiye değer veren, bilgiyi kullanabilen ve özgün yayın ve proje üreten üretken bilim adamlarına, öğrencilerine ve paydaşlarına her türlü pozitif bilgiyi sunmayı temel hedef saymaktadır.
Merkez Kütüphanesi web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Merkez Yemekhanesi

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde 2 adet mutfak ve 10 adet yemekhane alanı bulunmakta olup, öğrenci ve personele günde yaklaşık 4000 öğün yemek üretilmektedir.
Üniversitemiz yemekhanelerinde günlük öğle ve akşam olmak üzere I. ve II. öğretim öğrencilerimize ve personelimize 2. ve 4. kap seçmeli olmak üzere 4 türlü yemek hizmeti sunulmaktadır.

Düzce Üniversitesi yemekhanesi üst kat

Konuralp ve Akçakoca Yerleşkelerinde mutfak alanları, Konuralp Eski Hastane Yerleşkesi, Şehir Yerleşkesi ve bunun yanında Kaynaşlı, Çilimli, Gümüşova, Gölyaka ve Cumayeri Yerleşkelerinde de yemekhane alanları bulunmaktadır. Yemekler Gıda Mühendisleri kontrolünde hazırlanmaktadır.

Düzce Üniversitesi yemekhanesi alt kat

Spor Tesisleri

Futbol Sahası:
Standart ölçülerde çim zeminden oluşan futbol sahasıdır. Ayrıca konser, mezuniyet törenleri, antrenmanlar ve bazı etkinlikler burada yapılmaktadır.

Düzce Üniversitesi futbol sahası

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu:
Yüzme havuzu 1900 m2lik alan üzerine kurulmuştur. Her seansta 30 kişi havuzu kullanabilmektedir. Ayrıca 270 seyirci kapasiteli yarı olimpik yüzme havuzu bulunmaktadır. Kapalı yüzme havuzumuzun içerisinde 2 adet sauna bulunmaktadır. Saunalarımız 4 – 6 kişi kapasitelidir.

Düzce Üniversitesi yarı olimpik yüzme havuzu

Kapalı Spor Salonu:
750 seyirci kapasiteli, üst katında kondisyon salonu bulunan, basketbol, futbol, voleybol ve hentbol sahası olarak kullanılabilen kapalı spor salonu mevcuttur.

Düzce Üniversitesi kapalı spor salonu

Açık Spor Tesisleri:
Öğrenci ve personelimizin yararlanabileceği 1 adet basketbol sahası bulunmaktadır. 2 adet kapalı tenis kortu ve 1 adet mini futbol sahası yapım aşamasındadır.

Not:
Spor tesisleri ile ilgili detaylı bilgi almak için göz atın.

Sosyal Mekanlar

Kantin, Kafe, Kafeterya:

15 Temmuz Şehitleri Ortak Yaşam Alanı Orta Kafe
15 Temmuz Şehitleri Ortak Yaşam Alanı Kütük Ev Kafe
Mehmet Akif Ersoy Eğitim ve Kültür Merkezi Kantin, Kafetarya
Hakime Erciyas Yabancı Diller Yüksekokulu Hizmet Binası Kantini
Tıp Fakültesi Hizmet Binası Kantini
Atatürk Eğitim ve Kültür Merkezi Kantini
Mühendislik Fakültesi Hizmet Binası Kantini
Fen Edebiyat Fakültesi Hizmet Binası Kantini
Gölyaka Meslek Yüksekokulu Hizmet Binası Kantini
Orman Fakültesi Hizmet Binası Kantini