Öğrencilerimizden Haberler

17 Mar

• Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü
  • Tüm Duyurular

Stajını Siemens Kartal yerleşkesinde Smart Infrastructure Digital Grid bölümünde Strategy and Innovation bölümünde yapmakta olan Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencimiz “Sema BABA” deneyimlerini bizlerle paylaştı:

“Staj süreci boyunca en önemli unsurların iletişim, yabancı dil ve duygusal zeka olduğu kanaatine vardım. Akademik bilgilerin sadece çalışma hayatına yön verdiğini pratik düşünmeyi sağladığını fakat  asıl öğrenmenin işi yaparken gerçekleştiğini gördüm. Yönetim Bilişim Sistemleri bölümüne yönelik çoğu ders ile staj süreci boyunca karşılaştım. Özellikle 'Stratejik Yönetim, Yenilik Yönetimi, Proje Yönetimi, Örgütsel Davranış ve Kurumsal Kaynak Planlama derslerinin önemine yakından tanık oldum.”