Staj Ziyaretleri

27 Nis

• Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü

Staj yeri ziyaretleri başlamıştır.

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Alper Ertürk bölümümüz öğrencilerinden Elifcan Avşar'ı staj yapmakta olduğu Sistaş Sayısal İletişim'de ziyarette bulunmuştur.

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Alper Ertürk ayrıca Göknur Balcı'yı staj yapmakta olduğu BRF Medya Bilişim'de ziyarette bulunmuştur.

Yine Bölüm başkanımız Prof. Dr. Alper Ertürk ayrıca Mustafa Dağlı'yı staj yapmakta olduğu KG Bilgi İşlem'de ziyaret etmştir.

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Alper Ertürk Enes Akın'ı ise staj yapmakta olduğu Sigorta Bilgi Merkezi'nde ziyaret etmştir.

Bölümümüz Dr.Öğr.Ü Mustafa Yanartaş hocamız bölümümüz öğrencilerinden Elif Kayalı'yı staj yapmakta olduğu Hayat Görsel Yayıncılık A.Ş.'de ziyarette bulunmuştur.

(Sağda Osman Ateşli, Kanal 7 Yayın Koordinatörü)

Bölümümüz Dr.Öğr.Ü Remzi Başar hocamız bölümümüz öğrencilerinden Tuğba Erzurum'u staj yapmakta olduğu Özkan Pano Elektrik İnş.Taah.San.ve Tic.Ltd.Şti.'de ziyarette bulunmuştur.

Ayrıca bölüm öğrencilerimizden Seher Tuğçe Karaca staj yapmakta olduğu Vanguard Turkey Lojistik'de ziyaret edildi.

Yine bölüm öğrencilerimizden Yusuf Furkan BALCI staj yapmakta olduğu Akdeniz İnşaat'ta ziyaret edildi.

Bölüm öğrencilerimizden Elif Yağcı staj yapmakta olduğu Techsin Solutions'ta ziyaret edildi.

Bölüm öğrencilerimizden Ozan Soğukpınar staj yapmakta olduğu Webtures Bilişim'de ziyaret edildi.

Bölüm öğrencilerimizden Oğuz Fırat Hamarat staj yapmakta olduğu Bildaş Teknoloji A.Ş.'de ziyaret edildi.

Bölümümüz Dr.Öğr.Ü Ali Akaytay hocamız bölümümüz öğrencilerinden Esma Taşlı'yı staj yapmakta olduğu Asaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. 'de ziyarette bulunmuştur.

Ayrıca bölüm öğrencilerimizden Gizem Demirdeş staj yapmakta olduğu Alimex Alüminyum A.Ş.'de ziyaret edildi.

Kendilerine stajlarında başarılar dileriz.