x

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nden Fakültemize gelen duyuru aşağıda sunulmuştur.

Fakültemiz Öğrencilerine Duyurulur.

2010-2011 öğretim döneminde Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sınavına girerek bir yükseköğretim programına girmeye hak kazanan hazırlık ve birinci sınıf öğrencilerinden yurtlarda barınmak, burs, öğrenim ve katkı kredisi almak isteyen öğrenciler; ÖSYM tarafından sonuçların açıklandığı tarihten itibaren YURTKUR'un www.kyk.gov.tr adresindeki internet sayfasından müracaatlarını yapacaklardır.

- Halen bir yükseköğretim kurumuna devam eden ara sınıf (önlisans, lisans ve yükseklisans) öğrencilerinin yurt, burs, öğrenim ve katkı kredisi başvuruları

26 Temmuz - 13 Ağustos 2010 (13 Ağustos 2010 dahil),

- Yüksek lisans, doktora, ön kayıt ve özel yetenek sınavı ile yükseköğretim programlarına girecek öğrencilerin başvuruları

20 Eylül - 01 Ekim 2010 (01 Ekim 2010 dahil),

tarihleri arasında internet yoluyla kabul edilecektir.

Ara sınıf, yüksek lisans öğrencilerinin başvuruları YURTKUR'un www.kyk.gov.tr adresindeki internet sayfasından yapılacaktır.

-Kurum yurtlarında barınmakta iken devam ettikleri öğretim kurumlarını normal süresinde bitiremeyen ( Artık Yıl) öğrencilerinin başvuruları ise daha önce barındıkları yurt müdürlüklerince 13 - 24 Eylül 2010 (24 Eylül 2010 dahil) tarihleri arasında kabul edilecektir.

bottom

Destekleyen Bilgiişlem Daire Başkanlığı. Webmaster Metin TOZ