15.04.2024

İhale İlanı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ERKEK KUAFÖR DÜKKANI KİRALAMA İHALESİ DUYURUSU

Üniversitemiz taşınmazlarından ilan metninde detaylı bilgileri bulunan Erkek Kuaför Dükkanının kiralama ihalesi yapılacaktır.

1- İlan metninde ismi, yeri, şartları ve geçici teminat tutarı yazılı Erkek Kuaför Dükkanı Kiralama İhalesi 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 51 (g) maddesine göre Pazarlık Usulüyle yapılacaktır. İstekliler yapmış oldukları teklife bağlı olmakla birlikte teklif edilen bedelin üstüne çıkabileceklerdir.

2- İhale belirtilen tarih ve saatte Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılacaktır.

3- İhaleye katılmak isteyen istekliler en geç belirtilen ihale gün ve saatine kadar ihale işlem dosyasını Düzce Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığında ücretsiz görebilir, alabilir ve ihale saatine kadar teklif dosyasını verebilirler.

4- İhaleye katılabilmek için isteklilerin; 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olması ve ilan metninde belirtilen belgeleri ihale dosyası ile birlikte vermeleri gerekmektedir.

İhale Duyurusu için TIKLAYINIZ