18.03.2024

22 Ocak 2024 Sözleşmeli Personel Alım İlanı (2024/1) 1. YEDEK LİSTESİ DUYURUSU

22 O cak 2024 Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yedek Hak Kazananlar İçin Tıklayınız   ( 1.   YEDEK LİSTE)

(Belge tesliminin akabinide adaylar hakkında Emniyet Müdürlüğünce Arşiv Araştırması yapılacak olup, göreve başlama işlemleri arşiv araştırmalarının sonuçlanmasının ardından yapılacaktır!)

* Yedekten Hak Kazanan adayların, 18 Mart 2024- 01 Nisan 2024 (mesai bitimi) tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Belirtilen tarihler arasında istenilen belge asılları ve fotokopileri ile başvuru dilekçesini şahsen teslim etmeyen adaylar haklarından feragat etmiş sayılacağı ilanen duyurulur.

* Yedekten Hak Kazanan adaylardan hakkından feragat etmek isteyenlerin feragat dilekçelerini ıslak imzalı olarak Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim etmesi / göndermesi gerekmektedir. (e-posta kabul edilmeyecektir)

* Yukarıda belirtilen süre içerisinde istenen belge asıllarının Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına teslim edilmemesi halinde yerleşen aday hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

Yerleşen adaylardan istenen belgeler:

Başvuru Dilekçesi ,  TIKLAYINIZ

2022 KPSS Sonuç Belgesi,

1 adet vesikalık fotoğraf,

Adli Sicil Kaydı Belgesi  (güncel e-devlet çıktısı)

Askerlik Durum Belgesi (güncel e-devlet çıktısı)  / Askerliğini yapanlar için Terhis Belgesi aslı ve fotokopisi,

Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi,

Diploma aslı ve fotokopisi veya Mezun Belgesi (güncel e-devlet çıktısı)

Güvenlik personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı (aslı ve fotokopisi)

Güvenlik personeli için beden kitle endeksi gösterir belge aslı (Üniversitemiz hastanesinin Aile Hekimliği (Obezite) birimden alınacaktır.)

Şoför pozisyonuna yerleşenler için D Sınıfı ehliyet belgesi aslı ve fotokopisi

Şoför pozisyonuna yerleşenler için SRC-2 belgesi aslı ve fotokopisi

Şoför pozisyonuna yerleşenler için SRC-4 belgesi aslı ve fotokopisi

Şoför pozisyonuna yerleşenler için Psikoteknik belgesi aslı ve fotokopisi