8.03.2024

22 Ocak 2024 Sözleşmeli Personel Alım İlanı Kesin Sonuçları

Kesinleşen Sonuçları için TIKLAYINIZ.

(Belge tesliminin akabinide adaylar hakkında Emniyet Müdürlüğünce Arşiv Araştırması yapılacak olup, göreve başlama işlemleri arşiv araştırmalarının sonuçlanmasının ardından yapılacaktır!)

Asil Olarak Yerleşen Adayların Dikkatine!

Başvurular 28 Şubat 2024 - 13 Mart 2024  (mesai bitimi) tarihleri arasında Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacaktır. Belirtilen tarihler arasında istenilen belge asılları ve fotokopileri ile başvuru dilekçesini şahsen teslim etmeyen adaylar haklarından feragat etmiş sayılacağı ilanen duyurulur.

Yedek olarak yerleşen adayların Dikkatine!

Asil adayların haklarından feragat etmesi, belirtilen süre içersinide evraklarını teslim etmemesi vb. durumlar olması halinde her pozisyon için 1. Yedek adaydan başlamak suretiyle yedek davetine başlanacaktır. Adayların sayfamızı güncel olarak takip etmeleri gerektiği ilanen duyurulur.

Asil olarak yerleşen adaylardan istenen belgeler:

Başvuru Dilekçesi ,  TIKLAYINIZ

2022 KPSS Sonuç Belgesi,

1 adet vesikalık fotoğraf,

Adli Sicil Kaydı Belgesi  (güncel e-devlet çıktısı)

Askerlik Durum Belgesi (güncel e-devlet çıktısı)  / Askerliğini yapanlar için Terhis Belgesi aslı ve fotokopisi,

Nüfus Cüzdanı aslı ve Fotokopisi,

Diploma aslı ve fotokopisi veya Mezun Belgesi (güncel e-devlet çıktısı)

Güvenlik personeli için geçerli özel güvenlik görevlisi kimlik kartı (aslı ve fotokopisi)

Güvenlik personeli için beden kitle endeksi gösterir belge aslı (Üniversitemiz hastanesinin Aile Hekimliği (Obezite) birimden alınacaktır.)

Şoför pozisyonuna yerleşenler için D Sınıfı ehliyet belgesi aslı ve fotokopisi

Şoför pozisyonuna yerleşenler için SRC-2 belgesi aslı ve fotokopisi

Şoför pozisyonuna yerleşenler için SRC-4 belgesi aslı ve fotokopisi

Şoför pozisyonuna yerleşenler için Psikoteknik belgesi aslı ve fotokopisi