1.02.2024

Yatay Geçiş Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

Yatay Geçiş kayıt hakkı kazanan öğrencilerin listeleri ilgili Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu web sayfalarında ilan edilecektir. Kayıtlar şahsen okullarında yapılacak olup, öğrencilerin kayıt için 01-06 Şubat tarihleri arasında aşağıdaki belgeler ile birlikte başvurmaları gerekmektedir.

Yatay Geçiş Kayıt Hakkı Kazanan Öğrenciler için Gerekli Belgeler

1- Öğrenci belgesi (Onaylı veya e-Devlet üzerinden alınan belge)

2- Transkript (Onaylı veya e-Devlet üzerinden alınan belge)

3- Nüfus cüzdanı fotokopisi