8.11.2023

Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir Üniversitemiz Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi’ni (GETAT) Ziyaret Etti

Sarsılmaz Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş’in de eşlik ettiği ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir’e Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, GETAT’ın eğitim, araştırma ve uygulama faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Ziyarette; Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş, Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. İlhan Genç, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkez Müdürümüz Prof. Dr. Ertuğrul Kaya, Hastanemiz Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Davran, Hastanemiz Başmüdürü Fatma Şahin, Hastanemiz Müdür ve Müdür Yardımcıları, GETAT Merkezi yönetimi ile personeli de hazır bulundu.