27.03.2024

Üniversitemizde Türk Tasavvuf Müziği Konseri Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü tarafından düzenlenen “Türk Tasavvuf Müziği Konseri”  Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen Türk Tasavvuf Müziği Konseri’ne; Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlhan Genç, Genel Sekreterimiz Nihat Yıldız, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Kazım Özkan Ertürk, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Haluk Yücel’in koro şefliğinde icra edilen konserde, birbirinden değerli tasavvuf eserleri başarıyla seslendirildi. Ramazan ayının huzur iklimi içerisinde düzenlenen, ilgi ve beğeniyle takip edilen program, dinleyicilere manevi duygular uyandıran güzel bir ilkbahar akşamı yaşattı.

Programın sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir tarafından Türk Tasavvuf Müziği Konseri’nde emeği geçenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.