17.04.2024

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Özgün Yorumlama Kategorisinde Öğrencilerimiz Birinci Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Rize Gençlik Merkezi ev sahipliğinde düzenlenen Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge Finali’nde Üniversitemiz Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri, Müzik bölümü Özgün Yorumlama kategorisinde birinci olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı düzenlendiği Bilgi, Tiyatro, Türk Müziği ve Şiir Okuma Yarışmaları ile gençlere yeteneklerini sergileme fırsatı sağlıyor. Bu kapsamda Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü öğrencileri; Batuhan Aygün, Enes Asan, Şahin Şengül, Ahmet Cem Menteş ve Ali Eren Ürün, Müzik bölümü Özgün Yorumlama kategorisinde büyük başarı örneği göstererek birinci oldu.

Bölge finalinde birinci olan öğrencilerimiz, Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye finallerine katılım hakkı elde etti. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.