29.04.2024

Çilimli’den Gelen Öğrenciler Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nu Ziyaret Etti

Çilimli Kaymakamlığı Proje Ofisi tarafından düzenlenen ve Çilimli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen 8. sınıf öğrencileri, meslek tanıtım projesi çerçevesinde, Üniversitemiz Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu'nu ziyaret etti.

Ziyarette konuk öğrenciler, Gastronomi bölümü öğretim elemanları ve öğrencileri ile bir araya gelerek aşçılık mesleği ve gastronomi hakkında bilgi, görüş ve önerileri dinledi, merak ettikleri soruların cevaplarına ulaştı. Öğr. Gör. Vedat Kayış ve Öğr. Gör. Atıf Akkil ise mutfak yapısı ve işleyişi hakkında bilgi verdi ve konuk öğrencilerin uygulamada gerçekleştirdikleri tabakları değerlendirdi.

Ziyaret, günün anısı için gerçekleştirilen fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.