30.04.2021

“İnsanı Motive Etmek Küçük Bir Hediyeyle Bile Olabilir”

Üniversitemiz İş Dünyasında Kadın Topluluğu’nun düzenlediği “Motivasyon Eğitimi” başlıklı program çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Google Meet platformu üzerinde gerçekleşen programa konuk olan Gazeteci ve Gençlik Odası TV Kurucusu Ferit Ömeroğlu, eğitim ve kariyer hayatıyla ilgili bilgiler vererek sözlerine başladı.

Yaptığı çalışmalarda kendisini olumlu-olumsuz etkileyen motivasyon etkenlerinden bahseden Ferit Ömeroğlu, insanı motive etmenin küçük bir hediye ile olabileceğini ve aynı şekilde yüzümüzde bir tebessümle hayatımızda ömürlük bir iz bırakabileceğini, yapmış olduğu Gençlik Odası TV projesi üzerinden anlattı.

‘’Çiçekler kimseyle rekabet etmezler. Sadece açarlar.’’ gibi birbirinden anlamlı cümleler ile insanın benliğine dokunan ve motive eden sözler paylaşan davetli konuşmacı, insanı motive eden şeylerin tek bir odağa bağlı olmadığını sözlerine ekledi. Benliğimiz içinde motivasyon kaynağının birçok farklı duyguya bağlı olacağını belirten Ferit Ömeroğlu, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak konuşmasını sonlandırdı.