19.04.2024

Nahçıvan Eski Başbakanı Rektörümüzü Ziyaret Etti

Nahçıvan Eski Başbakanı ve Anadolu Plazma Teknoloji Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Beycan İbrahimoğlu ve beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir’i ziyaret etti.

Ziyarette; Üniversitemizden Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Resul Kara ve öğretim üyelerimiz de yer aldı.

Nahçıvan Eski Başbakanı Prof. Dr. Beycan İbrahimoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir, Prof. Dr. Beycan İbrahimoğlu’nun dünyada plazma teknolojisi konusunda en yetkin isimlerin başında geldiğini, yayınlanmış çok sayıda araştırma, bildiri ve makalesi bulunduğunu ifade etti. Kendisini Üniversitemizde ağırladıkları için onur duyduğunu belirten Rektörümüz, ziyareti için kendisine teşekkür etti.

Prof. Dr. Beycan İbrahimoğlu ise kendilerine gösterilen yakın ilgi için Rektörümüz Prof. Dr. Nedim Sözbir’e teşekkür ederek farklı konularda istişarelerde bulundu. Rektörlük makamı ziyareti sonrasında Prof. Dr. Beycan İbrahimoğlu, plazma teknolojisi, enerji ve mühendislik konularıyla ilgili bir sunum da gerçekleştirdi.

Ziyaret, hediye takdiminin ardından sona erdi.