14.04.2021

“15. Yılda 15 Ödül”

 “Bilimsel Yayınları ve Proje Geliştirmeyi Teşvik Ödülleri” ve “İdari Personel Öneri Sistemi”  kapsamında Üniversitemize katkı sağlayan akademik ve idari personellerimize ödülleri takdim edildi.

Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleştirilen programa; Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş ile ödül almaya hak kazanan mensuplarımız katıldı.

Programda konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Üniversitemizin kuruluşunun 15. yılında 15 ödül verdiklerini belirterek, bu yıl Birim Kalite Ödülü’nü yeni ödül kategorisi olarak eklediklerini dile getirdi. 2015 yılında teşvik sistemi üzerinden başlattıkları ödül sistemini, mensuplarımızın emeklerinin farkında olduklarının ve onlara kıymet verdiklerinin bir nişanesi olarak kesintisiz bir şekilde sürdürdüklerine işaret eden Rektörümüz, Üniversitemizin kuruluşunun 16. yılında ise 16 ödül vereceklerini sözlerine ekledi.

Özellikle kurumsal gelişme, yenilik süreçleri ve ihtisaslaşma başta olmak üzere katkı sağlayan birimlerimize ve mensuplarımıza ödül vererek Üniversitemizin nitelikli büyümesine devam ettiğine dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, ödül kazanan tüm akademik ve idari personellerimize emekleri için teşekkür etti.

Programda Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin ve Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü ile Genel Sekreterimiz Hasan Sadi Ateş tarafından; 2020 yılı kapsamında Yayın Başarı, Atıf Başarı, Birim Yayın Başarı, Sanat Başarı, Proje Başarı, Kurumsallaşmaya Katkı, İhtisaslaşmaya Katkı, Basılı Yayın, Girişimcilik Başarı, Birim Kalite, Sosyal Sorumluluk, Yurtdışı Görevlendirme, Fikri Sınai Mülkiyet Hakları, Keşif Ödülleri ile 2019 ve 2020 yılında İdari Personel Öneri Teşvik Sistemi Uygulaması’nda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.