26.12.2022

Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi Hakkında Konferans

Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen konferansta Öğr. Gör. Merve Sayıkoğlu Uçar öğrencilerimizle bir araya geldi.

Okulumuz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Öğr. Gör. Merve Sayıkoğlu Uçar, Üniversitemiz Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi ve Birimin faaliyetleri hakkında bilgileri katılımcılarla paylaştı. Öğrencilerimiz için Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Biriminin ücretsiz olarak faaliyet gösterdiği ve öğrencilerimizin hangi durumlarda, nasıl bu Birime başvurabilecekleri hususunda bilgilendirmede bulundu.

23 Kasım 2022 tarihinde Düzce'de yaşanan deprem sonrasında yaşanan süreçte, normale dönüş güçlüklerinin nasıl çözülebileceğine dair ipuçlarını da paylaşan Öğr. Gör. Merve Sayıkoğlu Uçar, katılımcılara sorular yönelterek interaktif bir sunum gerçekleştirdi.

Katılımından dolayı Sayın Öğr.Gör. Merve Sayıkoğlu Uçar'a teşekkür ederiz.

Not: Düzce Üniversitesi Rehberlik Merkezine: Hafta içi 09.00-12.00 ve 13.00-17.00 saatleri arasında  doğrudan gelebilir, mail atabilir ya da telefonla başvurabilirsiniz.

İletişim:

Telefon: 0380 542 11 16 Dahili:1351