2.11.2023

Mezun Söyleşisi

E- Ticaret sektöründe Proje Yöneticisi olarak çalışan Fakültemizin Yönetim Bilişim Sistemleri mezunlarından Doğan Bozkurt ve Buğra Kartal bölümde Doç. Dr. Yusuf ÖCEL tarafından verilen Pazarlama Stratejileri dersine ve Doç Dr. Hakan Murat ARSLAN tarafından verilen Matematik I dersine katılarak lisans öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdiler.   Bu kapsamda öğrencilere eğitim sürelerinde hangi alanlara ağırlık verebilecekleri, geleceğe dair kariyer planlamaları ve bu yolda atılacak adımlar, bilişim sektörünün durumu, işe alım süreçleri ve girişimcilik gibi konularda tecrübe ve bilgilerini paylaştılar. Mezunlarımıza ziyaretlerinden ve değerli paylaşımlarından dolayı teşekkür eder çalışma hayatlarında başarılar dileriz.