14.12.2023

İşletmede Mesleki Eğitim Bilgilendirme Toplantısı

12.12.2023 tarihinde Kutadgu Bilig Konferans salonunda, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Nevin ÖZER, Fakülte Uygulamalı Eğitim Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Hakan Murat ARSLAN, Fakülte Uygulamalı Eğitim Komisyon Üyesi Arş. Gör. Talha FIRAT tarafından, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü 4. sınıf öğrencilerine, Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü 4. sınıf öğrencilerine ve Sağlık Yönetimi Bölümü 4. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan İşletmede Mesleki Eğitim Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü Bölüm Uygulamalı Eğitim Komisyon Üyesi Arş Gör. Mustafa POLAT ve Sağlık Yönetimi Bölümü Bölüm Uygulamalı Eğitim Komisyon Üyesi Arş. Gör. Tuğba Emine BEYHAN' da katıldı. Toplantıda, İşletmede Mesleki Eğitim süreci, tamamlanması gereken başvuru belgeleri, Uygulamalı Eğitim Yönergesi ve dikkat edilmesi gereken bilgiler anlatıldı. Öğrencilerin süreç ve İşletmede Mesleki Eğitim ile ilgili soruları cevaplandı.