Üniversitemizdeki TABİP Box Kiosk Cihazı Birçok Veriye Anında Erişim İmkanı Sağlıyor

Kas 08

Yunus Emre Enstitüsü ile iş birliği kapsamında Üniversitemize kurulumu tamamlanan TABİP Box Kiosk Cihazı, Konuralp Yerleşkesi’ndeki Merkez Kütüphane binasında hizmete sunuldu.

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayelerindeki Türkiye Akademik ve Bilimsel İş Birliği Projesi (“TABİP”) kapsamında geliştirilen TABİP Portal web sitesinin ve mobil uygulamasının fonksiyonlarını içeren TABİP Box kiosku, birçok veriye anında erişim imkanı sağlıyor.

Akademik ve idari personellerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm mensuplarımızın hizmetine açılan TABİP Box kiosku; bilimsel araştırmalar, sempozyum, kongre, konferans duyuruları, haberler, proje ve burs çağrıları, etkinlikler, staj ve iş duyuruları gibi daha birçok konuyu tarayarak kullanıcılara geniş ve detaylı bir veri tabanı sunuyor. TABİP Box kiosku cihazının kullanımıyla ilgili yakın zamanda Üniversitemizde eğitim verilmesi de planlanıyor.