Rektörümüzden, Öğrencilerimize Sınav Haftasında Çay-Çorba ve Kahve İkramı

Oca 10

Öğrenci odaklı eğitimin önemini sürekli vurgulayan Üniversitemiz, final sınavları haftasında öğrencilerine ücretsiz çay, çorba ve kahve ikramında bulunuyor.

Sosyal Tesisler binasında gerçekleştirilen bu anlamlı uygulamada, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, kendi elleriyle öğrencilerimize çay, çorba ve kahve ikram etti. Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Rektörümüz, ücretsiz çay, çorba ve kahve ikramının üçüncü yılına girdiğini ifade ederek öğrencilerimizde gelen talep üzerine Sosyal Tesislerdeki ders çalışma alanını da 24 saat açık tutmaya başladıklarını sözlerine ekledi.

Öğrencilerimiz için bu uygulamayla sıcak bir çalışma ortamı oluşturduklarına işaret eden Rektörümüz, “Final haftası sürecinde öğrencilerimizin motivasyonuna ve başarısına bir nebze de olsa katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize.” şeklinde konuştu. Öğrencilerle sürekli bir arada olmaya çalıştığını belirten Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, bu anlamlı dokunuşların önemine vurgu yaptı.