Üniversitemiz Binicilik ve Geleneksel Türk Okçuluğu Topluluğu Getok Bölge Liglerinde Kazandı

Ara 06

Üniversitemiz Binicilik ve Geleneksel Türk Okçuluğu, katıldığı Getok bölge ligleri 3.hafta müsabakalarında, konuk olduğu Yalova Kemanger  Getok takımını 4-1 yenerek başarılı bir sonuç  elde etti.

Geleneksel Türk okçuluğunun daha büyük kitlelere tanıtımı ve bu sporla ilgilenen kulüplerin desteklerinin arttırılması amacıyla kurulan Getok bölge ligleri, Türkiye genelinde 69 dernek ve kulübün oluşturduğu 86 takımın katılımı ile bu hafta sonu 3.hafta müsabakaları ile devam etti.

Üniversitemiz Binicilik ve Geleneksel Türk Okçuluğu, Yalova Kemanger Getok takımını 4-1 mağlup ederek Üniversitemiz adına önemli bir galibiyet kazandı.