Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda İlk Açık Kapı Günü Gerçekleştirildi

Tem 12

Yenilikçilik, katılımcılık, sürekli gelişme ve sürdürülebilirlik ilkeleri kapsamında Üniversitemiz Rektörlüğünce başlatılan “Açık Kapı Uygulaması” Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda akademik ve idari personellerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda ilk kez gerçekleştirilen ve 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda devam ettirilmesi amaçlanan Açık Kapı Gününde Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Bayraktar, öğretim elemanlarımızı ve idari personelimizi makamında kabul etti.

Öğretim elemanlarımızın ve idari personelimizin Meslek Yüksekokulumuz ile ilgili düşüncelerini, görüşlerini ve iyileştirme önerilerini dinleyen Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Bayraktar; gündeme gelen konulara ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, Açık Kapı Günü aracılığıyla aktarılan fikir ve çözüm önerilerinin Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nun gelişimine olumlu katkılar sağladığını ve geleneksel hale getirilmesinin hedeflendiğini ifade etti.