Kadir Gecesi

Haz 10

Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.

Kadir Gecesi, kutsal kitabımız olan Kur-an’ı Kerim’in, Peygamber Efendimize (S.A.V.) vahiy yoluyla indirilmeye başlandığı, sema kapılarının açıldığı, duaların kabul edildiği mübarek bir gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan bu gecede, Yüce Allah (c.c.) “Melekler ve ruh Rabbinin emriyle her bir iş için veya her bir kişi için inerler de inerler. O gece tan yeri ağarıncaya kadar selam ve esenliktir.” (Kadir: 97/1-5) ayetiyle kullarına seslenmektedir.

Düzce Üniversitesi olarak; milletimizin ve İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik eder, milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendirmesini, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederiz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü