Şehitler Haftası Anma Mesajı

Nis 13

Ülkemizi, sıradan bir toprak parçasından çıkartarak, kutsal vatan haline gelmesini sağlayan kahraman şehit ve gazilerimiz; yurdu işgal edildiğinde, bütün imkansızlıklara rağmen cesaret ve kararlılıkla hareket ederek, Türk Milletinin vatanını koruyacağını tüm dünyaya göstermiş ve bu uğurda şahadet şerbetini içmişlerdir.

Ülkemizde huzur ve güven içerisinde yaşamamızı sağlayan; vatanımız, milletimiz, bayrağımız uğruna canını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimiz, iç ve dış düşmanların hain emellerini gerçekleştirmesine müsaade etmeyerek kutsal bir görevi yerine getirmişlerdir.

Düzce Üniversitesi olarak, mukaddes vatan topraklarımız için, Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi terör saldırıları ve 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında da istiklaline kastedenlere karşı kendilerini siper eden tüm aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü