Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’ndan Rektörümüze Ziyaret

Ara 07

Gümüşova Belediyesi’nin düzenlediği, Hz. Peygamber Efendimiz (SAV)’i anma programına konuşmacı olarak davet edilen ünlü İlahiyatçı ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Üniversitemize gelerek Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu makamında ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahin ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş eşlik etti.

Üniversitemiz ve Şehrimiz hakkında bilgiler veren Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Üniversitemizin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve yapacağı projeleri anlatarak, inşaatı sürmekte olan Üniversitemiz Camisi hakkında da bilgi paylaşımında bulundu.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, İlahiyatçı ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na teşekkür ederek günün anısına hediye ve Üniversitemizi anlatan materyaller takdim etti.