Dumansız Hava Sahası Uygulaması Diğer Yerleşkelerimize de Yayılıyor

Eki 11

Sigara kullanımının olumsuz sonuçlarına karşı farkındalık yaratmak ve sigara içmeyenlerin yaşadığı rahatsızlıkları gidermek amacıyla Üniversitemiz Konuralp Kampüsünde başlayan “Dumansız Kampüs Etkinliği” Meslek Yüksekokullarımızda da gerçekleştirildi.

Öğr. Gör. Oğuzhan Kendirli danışmanlığında Üniversitemiz Genç Tema Topluluğu ve Genç Yeşilay Topluluğu tarafından başlatılan Dumansız Hava Sahası uygulaması; Üniversitemiz Çilimli, Gölyaka, Düzce ve Dr. Engin Pak Cumayeri Meslek Yüksekokullarında da devam etti. Yerleşkelerimizde gerçekleştirilen etkinlikte Meslek Yüksekokullarımızın çevresinde dumansız hava sahaları oluşturuldu.

Üniversitemiz, Dumansız Kampüs uygulamasını, tüm Fakülte ve Yüksekokullarımızda hayata geçirmeyi amaçlıyor.