Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında TÜBİTAK ARDEB Proje Hazırlama Eğitimi

Ağu 11

Düzce Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi tarafından Özyeğin Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (ÖzÜ TTO) Hibe Projeleri Geliştirme Birimi'nden Uzmanların konuşmacı olarak yer alacağı ''Sosyal ve Beşeri Bilimler Alanında TÜBİTAK ARDEB Proje Hazırlama Eğitimi'' düzenlenecektir.

Eğitimde TÜBİTAK ARDEB 1001, 1005, 3501, 1002, 3001, 1003 ve 1007 programlarının tanıtımının ardından sosyal ve beşeri bilimler alanında proje hazırlama aşamaları, başvuru formunun doldurulmasında dikkat edilecek hususlar ÖzÜ TTO Uzmanları tarafından anlatılacaktır.

Eğitime katılım ücretsiz olup tüm doktora öğrencileri ve akademik personel davetlidir.

Etkinlik tarihi : 17 Ağustos 2017 Perşembe

Saat : 10.00-13.00

Yer : Mehmet Akif ERSOY Eğitim ve Kültür Merkezi, İstiklal Konferans Salonu (Yeni Merkezi Derslikler)

Eğitime katılmak isteyen akademisyenlerimizin başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Başvuru Formu