Üniversitemiz Kontenjanlarını Doldurdu

Ağu 09

Kurulduğu 2006 yılından beri değer üreten üniversite felsefesiyle eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren ve “Öğrencilerimiz varlık sebebimizdir.”  temel hizmet prensibiyle hareket eden Üniversitemiz, Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 2017-ÖSYS yerleştirme sonuçlarına göre yine tercih edilen üniversiteler arasında yer alma başarısı gösterdi.

14 fakültesi, 4 enstitüsü, 2 yüksekokulu, 10 meslek yüksekokulu, 30 bini aşkın öğrencisi ve nitelikli eğitimiyle Üniversitemiz, lisans ve ön lisans programlarında ek yerleştirmeler öncesinde kontenjanlarının tamamına yakınını doldurdu.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nda 7000’e yakın öğrenci kontenjanı ayrılan Üniversitemiz lisans programlarında yüzde 96,3 doluluk oranına ulaştı. Boş kalan çok az sayıdaki kontenjanlarının ise ÖSYM tarafından yapılacak ek yerleştirmede dolmasını bekliyor.

Düzce Üniversitesi olarak eğitimi, ülkelerin ekonomik ve sosyal kalkınmasında olmazsa olmaz bir unsur olarak görüyor, yeni akademik yılda aramıza katılan öğrencilerimize öğrenim hayatları boyunca başarılar diliyoruz.