Babalar Günü Mesajı

Haz 16

Aile kurumunun; toplumumuzun, kültürümüzün, geleneklerimizin, örf ve adetlerimizin korunmasında ve geleceğe aktarılmasında önemli görevleri bulunmaktadır.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sevgi, saygı, hoşgörü gibi insani değerlerin yanı sıra milli ve manevi değerlere bağlı, özgüveni yüksek bireyler olarak yetiştirilmesinde de anne babalara büyük sorumluluklar düşmektedir.

Aile kurumunun temel direği konumunda olan babalar, iyi bir eş olmanın yanı sıra aileyi korumakta ve çocuklarına her türlü maddi manevi desteği esirgemeyerek, onlara rol model olmaktadır. Ömrü boyunca her türlü fedakarlığı üstlenen, eşinin ve çocuklarının mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, her daim sevgi ve saygının en büyüğüne layıktır.

Düzce Üniversitesi olarak; şehitlerimizin babaları başta olmak üzere tüm babaların Babalar Günü’nü kutlar, sağlıklı ve hayırlı ömürler dileriz.

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü